Kosmetická surovina: slunečnicový olej

lunečnicový olej jako kosmetická surovina

Slunečnicový olej patří k těm nejlevnějším, to ale rozhodně není důvodem, proč na něj koukat spatra. Naopak, slunečnicový olej má pro naši kosmetiku benefity a speciálně ho užijeme při maceraci.

Jak se vyrábí slunečnicový olej?

Slunečnicový olej se vyrábí lisováním slunečnicových semen,

 » Přečíst si celý článek «