Esenciální olej LAVANDIN (a vše, co o něm potřebujeme vědět)

Esenciální olej lavandin - jeho účinky, použití, nejen v diy kosmetice

Lavandin patří mezi nejrozšířenější levandulové kultivary. Vyrábí se z něj esenciální olej, najdeme ho v parfémech, mýdlech a známe ho z fotek typických fialových polí Provence. V čem se liší od “obyčejné” levandule a jaké nám nabízí účinky a použití?

O lavandinu

Lavandinu se často přezdívá francouzská levandule. Jedná se o hybrid vyšlechtěný z levandule lékařské a levandule širokolisté. Říká se,

 » Přečíst si celý článek «