Šťavnatá broskvička naplněná kokosovým tvarohem je výborná jako snídaně, svačina a samozřejmě také jako dezert. Tělu rychle dodá sacharidy, obsahuje také dávku bílkovin a zdravý tuk.
Potřebovat budeme zralou šťavnatou broskev – nejlépe přímo ze zahrady, nebo z farmářských trhů – čerstvá chutná božsky!
Na krém k naplnění jedné broskve (2 půlek) si připravíme:
- 2 pořádné lžíce tvarohu
- lžíci kokosových lupínků/strouhaného kokosu
- lžičku kokosového oleje (tenhle je můj oblíbený)
- lžičku palmového nebo kokosového cukru
- pár kapek stévie
Všechny přísady dobře promícháme v jemný krém, který navršíme na půlky broskvičky.
Na ozdobení jsem použila:
- trochu datlového sirupu
- špetku včelího pylu (SUPERFOOD!)